Mulla on nyt paha olo. Yksityiskohtia en viitsi ruveta selittämään, mutta mietin tässä, että johtuiskohan tuo oloni kuukauden ajasta vai jännittämisestä. Se voi meinaan olla molempia. Ajankohtaan nähden hyvinkin mahdollista, että tää aamupahoinvointi taas iskee, mutta toisaalta olen niitä, jotka jännittää mahallaan. Ja jännitettävää on koulun liikuntatunti ja uinti, koska hukun sinne, sillä olen todella "taitava" uimari. Tai no okei, hukkuminen oli liioittelua, mutta se ei ole kivaa, kun hörppii sitä vettä ja tulee paha olo (tai tässä tapauksessa pahempi.)

Onhan se aika tyhmää, kun kirjoittaa olevansa positiivinen ja koko juttu olisikin angstia, eli nyt, hyvät asiat: Meidän bändin harkat! Tänään! 16:30... Aika tosin on vähän huonompi, saattaa tulla kiire, mutta sinne on pakko ehtiä! Mitäköhän me harjoitellaan, kun ei tiedetä milloin on seuraava keikka, ellei ohjaajamme tule... Jutellaan varmaan siitä, että pitäis alkaa tehdä omia biisejä. Ihanainen URL-ystäväni Sol jo yhden sanoittikin! 

Ja siitä dubbailusta. Teppo tosiaan oli täällä ja saatiin hyvän matkaa dubattua, mutta paljon jäi kyllä kolmosjakso vajaaksikin. Kakkonen sensijaan näyttää oikein hyvältä. Vielä kun jaksais hienosäätää (se on varmaan perjantai), niin sitten sais sen Youtubeen...